1xbet bónusz

1xbet_sportbonus

Az 1xbet cég egy orosz bukméker, aki a piacon 2011-ben jelent meg. Eleinte csak keleten volt jelen, de fokozatosan világszerte terjedt el. Mára az 1xbet egyik legnépszerűbb bukméker. Vevőinek az 1xbet számos bónuszt kínál az új és jelenlegi játékosok számára egyaránt. Ezzel növekszik a reális esély a nyereményre.

1xbet üdvözlő bónusz

Az 1xbet által kínált üdvözlő bónusz az újonnan regisztrált felhasználók rendelkezésére áll, akik fiókot hoztak létre és használják az 1xbet mobil alkalmazást. Regisztrálásnál minden szükséges adatot kell kitölteni, mint: családi név, utónév, telefonszám, útlevéladatok. Csak a megfelelő adatok megadása lehetővé teszi 1xbet számára a felhasználó verifikálását és a bónusz rendelkezésre bocsátását. Ezt követően a fiókot fel kell tölteni 5 zloty és 130 euró közötti összeggel. Az üdvözlő bónusz csak egyszer kerül megadásra. A bónusz eszközök egy külön bónusz számlán halmozódnak és a játék normál körülményei között állnak rendelkezésre. A bónusz összeg igénybevételéhez és a játékban való felhasználásához az összeget ötször kell megforgatni. Az 1xbet bónusz 30 napig érvényes, ez idő után az összeg elvesz.

1xbet bónusz letét nélkül

Minden regisztrált 1xbet felhasználó egy alkalommal veheti igénybe a letét nélküli bónuszt. Ez egy összeg, amivel befizetés nélkül lehet játszani. Ha sikerül nyerni, a felhasználó a számlájára kizárólag a nyert nettó összeget kapja, csökkentve azzal az összeggel, amit az ingyenes 1xbet fogadás keretében kapott. Az eszközök következő játékokra felhasználhatók vagy a bankszámlára kifizethetők.

1xbet “Szerencsés péntek ” bónusz

Ezt a bónuszt minden 1xbet felhasználó kaphatja, aki a számláját legalább 1 euró összeggel tölti fel. A bónusz a feltöltéstől számított 1 napig érvényes és csak pénteki napon kapható 00:00 órától 23:59 óráig. Minden felhasználó csak egyszer élhet a pénteki bónusszal, annak mértéke pedig a letét 100 %-a (de legfeljebb 100 euró). A bónusz teljes összegét meg kell forgatni.

1xbet Szerda x2

Ez egy következő bónusz, ami a regisztrált 1xbet felhasználók rendelkezésére áll. Igénybevételének feltétele az, hogy nem lehet aktív semmilyen más bónusz. Az 1xbet felhasználó csak egy bónuszt kap, annak összege szintén 100 euróra korlátozott. A bónusz csak olyan fogadásoknál felhasználható, amelyek minimum 3 eseményt tartalmaznak 1.40 árfolyamon. Minden fogadás eldöntését követően, ha a felhasználó nyer, a nyereményt a számlájára kapja. Egy következő feltétel az, hogy a bónuszt háromszor kell lejátszani 24 óra alatt.

Az 1xbet magas nyereményeket kínál a felhasználóinak a magas árfolyamú eseményekre történő fogadás révén. Minden hónapban 20 résztvevő nyer, a nyeremények értéke az összes felhasználó által megadott egész téttől függ.