Arjen Robben a München Bayern nyitónapi győzelmét zárja le Hoffenheim felett

A német labdarúgás számára kiábrándító nyár után, amikor a 2014. évi világbajnokság győzteseit váratlanul kiütötte az oroszországi csoportszakaszban, Thomas Müllernek mindössze 23 percre volt szüksége, hogy a Bayern vezethesse. Adam Szalai kiegyenlítő célja és két tiltott erőfeszítés azzal fenyegette, hogy alááshatja Kovac reményét a győztes indítás folytatásáról, ám a menedzser bevezette Arjen Robbenot, miután Kingsley Coman sérülése elvesztette, és Robert Lewandowski büntetése után a holland mindhárom pontot megszerezte.Mesut Özilnek Unai Emery. tovább olvas: apostas-pt.com

Robben és James Rodríguez-t nevezték el a padon, Kovac pedig inkább Comant és Franck Ribéry-t részesítette előnyben, de az igazgató egyébként a várt XI-et választotta.Müller öt éven belül harmadik alkalommal szerzett gólt a Bundesliga szezon megnyitó játékában, miután Hoffenheim Kasim Nuhu sarokba ütközött debütálása során. Joshua Kimmich átadta a keresztjét, és a kapus résen küldött egy Bet365 hatalmas, közeli távolságot a kapus, Oliver Baumann fölé.

A Coman állandóan lenyűgöző volt, de a félidőben a sérülés elveszett. Miután Hoffenheim védelmét ismételten kinyújtotta, Nico Schulz agresszív kihívása maradt egy halomban, amely úgy tűnt, hogy megsérti a szárny bal oldali bokáját, ami Robben bevezetéséhez vezetett.Coman távollétét nagyon érezte, és miután Robben a második félidőben fenyegetett, Szalai az 57. percben a vendégek szintjét lőtt, megverve Jérôme Boatengot, mielőtt a kapus Manuel Neuer hatalmas célba lökte volna.

A Bayern büntetést kapott. amikor a Hoffenheim helyettes Havard Nordtveit lerombolta Ribéry-t. Baumann megmentette Lewandowski és Robben gólját a visszapattanásból, de a VAR beavatkozott, és a büntetést újbóli kiszabására Bet365 kötelezték. Ezúttal, a 82. percben a lengyel csatár gólt szerzett.

A 86. percben a hazai helyettes Leon Goretzka úgy találta, hogy a háló hátsó részén lövése lényeges eltérést mutat, de a VAR uralta Müllert. kezelte és a kaput nem engedték el.Müller ezután felállította Robben-t a 90. percben, és jobbról a kapu elé találta a bal felső sarkot, hogy kétségbe vonja a győzelmet. Fiver: iratkozzon fel és kapja meg napi futball e-mailünket.