Betclic sportfogadás

Felkeltette érdeklődését a bukmékeri fogadás és megbízható cégeket keres? Akkor ismerkedjen meg a Betclic ajánlatával. Mi szól e cég mellett? Biztosan érdemes a figyelmet a cég tapasztalatára fordítani — a tapasztalat mindig a vevők bizalmát mutatja (a vevők bizalma pedig az elvárások megértéséből adódik).

Betclic bónusz – 20 000 FT – regisztráció

Mire ügyelnek az ügyfelek?

Hogyha a Betclic érti az elvárásokat, válaszolni kell arra a kérdésre, mi az, ami érdekli a játékosokat? Úgy tűnik, hogy érdekesek lehetnek a bónuszok és az akciók. Mit lehet a Betclic által ajánlott árfolyamokról elmondani? A bukméker az árfolyamok felemelésére alapuló akciót kínál. Ezen kívül itt van a kockázatmentes fogadás és a Multi+ is. Ezen ajánlatok mindegyike nem hagyható egyszerűen figyelmen kívül. Ami a részleteket illeti, a kockázatmentes Betclic fogadás nem igényel kommentárt, ugyanúgy a cég megajánlásáért járó bónusz.

Mi a Multi+? Multi+ a kizárólag kiválasztott eseményekre vonatkozó akció. Ami a részleteket illeti, szükséges legalább öt akcióval érintett eseményből álló kupont létrehozni (minimális árfolyam 1,20). Ha a kupon nyertesnek bizonyul, külön díjra számíthatunk. Mekkorára? Minimum a kupon értékének 5%-a, maximum pedig akár a 100%-a! A díj természetesen az árfolyamoktól függ.