Djokovic és Nadal kilátásba helyezték az alakuló Energybet-kupa döntőjét

Eddig csak egyetlen hős hordozhatja törzsét. Miután azonban fáradt Novak Djokovic és Szerbia az ATP-kupa negyeddöntőjében átjutott az Oroszország elleni szombati mérkőzésre, Rafael Nadal néhány órán belül veszített és megnyert, amikor Spanyolország 2-1-ben verte Belgiumot, hogy Energybet este rendezze le Ausztráliát. .Egyik sem lesz könnyű.

Sokat kér az 1. és a 2. világ, hogy elérjék a nyitó 24 nemzetből induló verseny vasárnapi döntőjét, különösen olyan közel, hogy az Australian Open indul Melbourneában. Héttel később, de senkit sem engednek el. Tim Henman támogatja Dan Evans-t, hogy az ATP kupa megjelenéseire építsen a GB kilépése ellenére. Bővebben

Kisebb, nem pedig nagy sokk volt az, hogy David Goffin legyőzte a Nadal 6-4-et, 7-6 (3), az egyedüli pénteken; az ötödik győzelme a spanyol ellen a kemény pályán érkezett a 2017. évi ATP világtúra döntőbe. De nem sokan gondolták el, hogy Nadal és Pablo Carreño Busta annyira küzd a Energybet döntő párosokban, mielőtt Sander Gille-t és Joran Vliegen-t verte 6-7 (7), 7-5, 10-7.

“Nehéz volt , nincs sok idő az alkalmazkodáshoz ”- mondta Nadal. „A körülmények nagyon nehézek voltak, nagy páratartalom.Az egyszemélyek játszásakor a párosok mindig nehézek, de nagyon örülünk annak, hogy az elődöntőkbe kerülünk. A lehető legnehezebb helyzet volt a kupában, amikor Perthből érkezett a három órás időcserével, 1,10-kor fejezte be, talán nem aludt 4-kor. David nagyszerű mérkőzést játszott. Jobb, mint én. ezen a héten valószínűleg elfelejtette, hogy orosz csapatának edzője, Marat Safin két évtizeddel ezelőtt teniszként rohant, mint egy megsebesült tigris. A vérben van, ahogy Safin mondta. Facebook Twitter Pinterest Novak Djokovic, Szerbia, a kanadai Denis Shapovalov elleni akcióban a negyeddöntőben.Fénykép: Mark Evans / EPA

A Szerbiával folytatott mérkőzésükre támaszkodva a harangos szándékkal beszélt, amely akkoriban vezetett, és továbbra is marad. Miután megnézte Djokovic küzdelmét három sorozaton keresztül, hogy legyőzze Denis Shapovalovot, és kiszabadítsa Kanadát, Safin rendkívüli Medvegyev volt – aki a csütörtökön Diego Schwartzman elleni mérkőzés során gyermeki sorban a játékvezető székére Energybet ütítette ütését – elkapja a 2. világ világőrét. .

Safin az ezredfordulón volt a rangsor első helyezettje, és legyőzte Lleyton Hewittot, hogy 2005-ben megnyerje az Australian Open-ot; tovább éli a Dumában évekig, ami valószínűleg keményebb volt, mint bármi más, amit teniszpályán tett.Az orosz politika dzsungeléből visszahívva erre az új eseményre a 39 éves korában, rákattintott a sovány doppelgangerével.

Safin azt várja el, hogy Karen Khachanov legyőzi Dusan Lajovicot az első mérkőzésen, és nyomást gyakorol Djokovicra, hogy Szerbiát tartsa fenn. a torna. . Nyilvánvaló, hogy esélye lesz – főleg mivel Novak ma hosszú mérkőzést folytatott [két óra és 40 perc].Reggel játszanak, így remélhetőleg Novak nem fog felépülni. 2019 Australian Open], hogyan játszanak és a játék mintáit. Egy mérkőzés Shapovalov ellen nem mutat valami extraat a Medvegyev számára. Ráadásul Shapovalov egy baloldal; Novak nem fog mindig szolgálni és röplabdázni. Azt hiszem, meg tudjuk csinálni az első két mérkőzésen. Őszintén hiszem, hogy Novak Novak.Még mindig azt hiszem, hogy nyerünk a két első meccsen, tehát nem kell Energybet belemennünk a párosba. ”

A záró negyeddöntőben Goffin, Dan Evans egyenes sorozatában túlmásolta ezt: hetet, ellenállt a Nadal heves visszatérésének.

A verseny aligha várta volna a jobb befejezést, mivel Nick Kyrgios az otthoni oldal csúcsa formáját érte el, Nadal és Djokovic még mindig a keretben volt. Míg Medvegyev volt a verseny bombája, Kyrgios megdöbbent a robbanást várakozókat, ám biztosan élvezi a félig tisztességes viselkedés varázslatát a márciusban járó tilalma alatt.

Közben Evans , aki elhagyta Sydney-t Adelaide-ből, miután egy hét alatt két legfontosabb 20 játékosot – Goffinot és Alex de Minaurot megverte – először az Australian Openbe megy, de ingszponzor nélkül.Nem tűnt túl aggódónak. Ha Medvegyev a tenisz vulkánja, akkor Evans biztosan a lágy tó. More: fogadas1x2.biz