Andy Woodward várta, hogy rendőrségi nyilatkozatot tegyen a szexuális bántalmazásról

Andy Woodward kiderült, hogy még mindig várja, hogy rendőrségi információkat adjon az állítólagos szexuális bántalmazásról, amit junior játékosként szenvedett, és azt mondja, hogy el akarja hagyni a fájdalmat.

A múlt hónapban a 43 Évéves azt mondta a Guardiannak, hogy az 1980-as években szexuálisan bántalmazott fiatal futballistaként. Woodward lemondott az élethosszig tartó névtelenséghez való jogáról, hogy beszéljen – és mások követték.

A közösségi médiában szerdán este feltárta csalódottságát a cselekvés hiánya miatt, és arra utalt, hogy a késedelem akadályozza a helyreállítást. az áldozatok olyan fiatalok voltak, mint a négy évesek – a rendőrség tovább.

Woodward írta a Twitteren: „Már öt héttel vártam, hogy nyilatkozatot tegyek a rendőrségnek további bántalmazásom miatt.Ezt még nem említettem, de fáj.

„Csendes voltam róla, de most már az embereknek tudniuk kell, hogy többet sértettem.El kell hagynom a fájdalmat, még mindig várakozva. ”

A Woodward által követett támogatási üzenetek, amelyeket újra írt.

A labdarúgó szövetség elnöke, Greg Clarke találkozott az állítólagos áldozatokkal visszaélés, mivel az irányító testület megpróbálja kezelni a múlt problémáit, és biztosítani tudja a mai fiatal játékosok biztonságát.

Az FA azt mondta, hogy Clarke, aki a múlt hónapban Woodwardnal beszélt, szembesült szembe kell néznie az egykori játékosokkal, Ian Ackley-vel, Derek Bell-nel, Paul Stewartdal és David White-szal egy független felülvizsgálat során a botrányba.

Clarke elmondta az FA weboldalát: „Alázatosan hallottam a történetüket gondolatok és nézetek a gyermekeknek a múltban és a jelenben futó futballban való védelméről.

„Továbbra is meghallgatjuk az áldozatokat és a túlélőket ebben a folyamatban, és várjuk, hogy fenntartsuk ezt a konstruktív párbeszédet.”

Clarke észrevételei azután, hogy a csütörtökön tartott ülésén az FA igazgatótanácsának azt mondták, hogy a helyi kapcsolt ifjúsági csoport 99% -a A 62,238 csapatot magában foglaló bs megújította megőrzési kötelezettségvállalását annak biztosítására, hogy a játék „biztonságos és szórakoztató környezetben” játsszon.

Azok a klubok, akik nem teljesítették a szükséges papírmunkaidőt a határidő előtt, ideiglenesen felfüggesztésre kerültek a labdarúgás minden formája, beleértve a képzést is, és a megyei FA-k együtt dolgoznak velük, hogy megoldják a problémákat, amelyek bizonyos esetekben adminisztratívak lehetnek, nem pedig a védelmi előírások be nem tartása.

Emellett a Premier League kapcsolatba lépett az összes klubjával annak érdekében, hogy tisztában legyenek a számukra nyitva álló lehetőségekkel, ha aggodalmaik vannak, és írták a klubok akadémiai szereplőinek szülei számára, hogy rávilágítsanak a jelenleg hatályos rendelkezésekre.

Az angol futball A Liga is csatlakozott a 72 klubjához, akik mindannyian megújították elkötelezettségüket a fiatal játékosok jóléte iránt.

Clarke azt mondta: „Az angol labdarúgó válasza minden szinten dicséretes.A kihívás azonban az, hogy eljussunk azokhoz a klubokhoz, amelyek még mindig segítségre szorulnak, hogy a védelmi előírásaink továbbra is erősek legyenek. ”

Az FA bejelentette, hogy független felülvizsgálatot indított a Clive Sheldon QC által vezetett válaszként. Woodward által a labdarúgásban nemrégiben elkövetett szexuális visszaélésekről szóló jelentések, amelyeket Woodward állít fel.

Az Operatív Hydrant által összegyűjtött információk szerint – az Egyesült Királyságban végbemenő rendőrségi vizsgálat a nem utolsósorban a gyermekek szexuális visszaéléséről – 148 a klubok jelenleg részt vesznek, 155 potenciális gyanúsított és 429 áldozat, négy és 20 év közöttiek.

Ezek a számadatok a műveleti hidranttal kapcsolatos 819-es megkeresésből származnak. az elmúlt hónapban az FA és a gyermekvédelmi jótékonysági szervezet által létrehozott NSPCC, a többi pedig a rendőrség.