Az NFL mindent elkövetett a bűncselekmény mellett, és az eredmények isteni

Minden, ami a modern játékban van, a bűncselekmény javára kerül. A szabályok. A rendszerek. A tehetség. Magas pontot értünk el a támadó evolúcióban. A csapatok egy csomagban keverik a sebességet, a teljesítményt, a hatékonyságot és a robbanóképességet – jellemzően ugyanazon csoportosításból. Míg a csapatok egy párot választottak, és „identitásuknak” nevezték, most mind a négyet felhalmozzák.A fiatalok, mint a Mahomes, Jared Goff és Carson Wentz, elmélyítették a kiváló jelzők hívóit, míg a veteránok, mint például Tom Brady, Drew Brees, Ben Roethlisberger, Aaron Rodgers és Cam Newton, továbbra is kitűnőek. A világ legértékesebb sportcsapata Tovább Ők jól ismerik a modern ütem- és tér taktikát. Ezek a kockázatvállalók, de nem meggondolatlanok, nagyon hasonlítanak a legjobb negyedévekre. Óvatos agresszió van az összes csúcsos támadó rendszer ellen. Ezzel szemben a védekező koordinátorok csak idősebbek. Nem öregültek ki, hanem egyszerűen újrahasznosítják a szervezeteket.Ők még stodgyabbak, merevek abban a meggyőződésben, hogy az, ahogy mindig tették, az a módja annak, hogy ezt megtehessük. A védekező edzők messze nem járnak a bajnokság legmagasabb támadó elméjének nyomdokain, amikor a legfrissebb innovációkhoz a főiskolai rangsorba merülnek, és a védekező edzők arrogánsan megragadták azt az elképzelést, hogy az utat – a professzionális módon – az egyetlen út.

Senki sem panaszkodhat. Úgy érzi, mint a régi idők, ahol a Ravens és a Steelers egy 12-9-es slobber kopogtatót harcoltak az AFC North jogaiért? De ki érdekel? Ez sokkal szórakoztatóbb. Mindannyian megdöbbentünk a korai szezonszabály megváltozásáról: tisztességtelenek vagyunk a védelemben, ezt tudjuk. Nem érheti meg a hátvédőt. Nem érheti el a vevőket a mező közepén. A termék más.De ez sokkal izgalmasabb.

Eljön az idő, amikor a rajongók alszakaszai egy jó régimódi védekező leszámoláshoz vezetnek. A 9-6-os játék remek lehet, ha kiváló futball. Az elmúlt években, bár sok rossz, hanyag játékkal kezeltük, mivel az NFL megpróbálta megragadni a vonalat a régi előadói-szerű szabályok megtartása és az elterjedt játék megnyitása között.

A védők pszichológiailag megfélemlítettek.A fák képesek lesznek felvenni a legkisebb jeleket, amelyek valamilyen módon elbocsátanak egy lefedettséget, blitzet, vagy a védők hegyét. Vajon a csípője kissé megcsúszott az oldalirányra? Ez a linebacker nagyobb súlyt helyez a bal lábára? Öröm nézni Brees-t. A héten

Van még Alex Smith stat? Washington már szerződött a Not Quite Good Enough Quarterback szindróma jeleiről, amelyen az a félelmetes hely, ahol egy hátborzongató segít nyerni a játékokat, de nem elég jó ahhoz, hogy a harcban lévő játékokban csúsztasson. Ez az, aki Smith; ez az, akit mindig ő volt. Washington három éven keresztül feliratkozott. Élvezze a nem annyira vad lovagolást! A hét idézeteCleveland Browns (@Browns). @ Bakermayfield ébredt fel ma reggel veszélyesnek

Posted in NFL