A Juventus a nyolcadik címet ünnepli egymás után, a Szabók segítették a Bolognát nyerni

A Fiorentina elleni meccsben a Juventus elegendő volt a bajnokság új sorozatának és döntetlenének garantálásához, ám a hazai csapat a forduló után 2: 1-rel nyert. A második Napolinak vasárnap jó meccs van Bergamo cote pariuri sportive online ellen, ám a torinói csapatnak továbbra is verhetetlen húsz pontja van a rivális felett. A vendégek kapitánya, Germán Pezzella és a meccs döntött. A Manchester United és a Real Madrid három győzelme után a portugál nemzeti csapat volt az első labdarúgó, aki Angliában, Spanyolországban és Olaszországban nyert címet.

“Nagyon törődtem és örülök, hogy sikerült.” Ronaldo mondta egy interjúban a DAZN-rel. “Nagyon jó első évad volt, jól megszoktam.Megnyertük a scudetto-t és a Super Cup-ot, ami egyértelműen nem könnyű “- tette hozzá a 34 éves labdarúgó.

Massimiliano Allegri edző szintén történelmi sikert ért el, mivel az első Serie A edző volt, aki egymás után öt címet nyert. Összesen hat az olasz bajnokságban, és a legsikeresebb edzők rangsorában csak Marcello Lippi és Fabio Capello második helyezettje lett. Egy diadal elválasztja őt Giovanni Trapattoni rekordjától.

A Juventus számára a bajnoki cím a szezon második trófeája a hazai Super Cup után. A korábbi cseh képviselő, Pavel Nedvěd által vezetett Betfair torinói klub azonban nem hoz újat.Az olasz kupa negyeddöntőjéből kikerültek, és a Bajnokok Ligájában szenzációs szenvedélyesen az Ajax Amszterdam távolította el. 2016-os Ronaldo európai kapitány. És elutasította a spekulációt, miszerint el kellene hagynia a Juventust. “Ezer százalékban a Juventusban maradok” – tette hozzá Ronaldo, aki négyéves szerződést írt alá a “The Old Lady” -nel, miután tavaly jött a Real-ból.

nyáron kezdjen új elkötelezettségeket keresni. A szombati meccsben magabiztosságot kapott. Jakub Jankto a 81. perctől kezdve megjelent a Genova csapatában.

Bologna 16-ra javult a mentési harcban.egy ponttal meghaladja Udine-ot, amely otthon 1: 1-rel kötötte a Sassuolt. A sérült középpályás, Antonín Barák hiányzott az Udine jelöléséből.

Az Inter Milan 1: 1-szer vezette az AS Roma-t, és hatpontos vezetést biztosított ellenfelünk felett. Patrik Schick, a nemzeti válogatott csatára a teljes mérkőzésen a római padon maradt.

Noha negyed óra múlva elküldte a „Farkasok” vezetést egy lövéssel az El Shaarawa mészének hátulról, egy órás játék után Perišič kiegyenlítette a fejét. A negyedik helyet az AC Milan tartotta, aki 1: 1-rel legyőzte Pármát. Az AS az ötödik helyen maradt, egy pontos különbséggel.

Csak a szezon második győzelmét rögzítette Chievo, aki pariuri sportive online váratlanul 2: 1-re sikerült a Lazio Róma mezében. 34 óta játszik.percek a kizárt Milinkovič-Savič és az utolsó teljes asztal nélkül, valamint egy bizonyos leereszkedéssel, amelyet Vignat és Hetemaj összecsapott góljai révén az oldalváltás után használhatott.