A Szilézia csata érzelmeket kel fel. Baníknak és Opavának egyaránt sikerrel kell járnia

“Szilézia elleni csata lesz” – mondta Tomáš Jursa, az Opava középpályása. De nem teljesen, mivel az MFK Karviná csapata már az első. Ebben a szezonban nem veszítette el a Baníket vagy az Opavat. A három sziléziai csapat egymással Unibet folytatott párbeszédében a legmagasabb cseh versenyen Karvinští 8, Opavští négy és csak Baník pontokat szerzett.

“Sajnálom, de nekünk fontos, hogy hol vagyunk a bajnokság általános táblázatában”, mosolygott Ostrava. edző Bohumil Páník. Elismerte, hogy Baník nagyon rosszul játszott Opavában (1: 2) és Karvinában (0: 2).

A tulajdonos úgy gondolja, hogy a szurkolók felzárkóznak az Ostrava csapatához. “De ez nem lesz könnyű, mert az Opava is sokat játszik. Ez még érdekesebbé teszi a derbi-t, és a játékosok tudják.Úgy gondolom, hogy látni fogjuk a kiváló labdarúgást. ”

Az edző Opava erejét abban látja, hogy a csapat támaszkodhat egy top játékosra – Tomáš Solura. “Ő tereket hozhat létre, dobhat és tarthat léggömböket, gólt szerezhet. Nélkül az opavai nép nem tudhatott volna sikeres Příbramban. Lehetőség lesz a fedezésére. ”

A kártyák miatt az Opava hiányzik a bal oldali védőnek, Jan Žídeknek és az Ostrava védőinek a védelem jobb szélén, Martin Fillo. “Egy igazi csőrbe pariuri online kényszerítettük, és érdekes volt, hogy milyen gyorsan hozzászokott a gyorshoz. Kiváló volt ott Pilsenben.De az a jó, hogy Pazder jön össze. “- mondta a klasszikus jobbvédő Páník edzője.

” Az Olomouc-szal az utolsó győzelem rúgott bennünket, mentálisan segít majd, de nem szabad pihennünk a babérjainkon. “- mondta Ivan Kopecký, az Opava edzője. .

Az Opavanok továbbra is küzdenek, hogy elkerüljék a felépítményben való visszatartást. “Ezért mentünk át a holttesteken az utóbbi mérkőzésen Olomouccal” – mondta Jursa, aki a borjával való munka ellenére kezdte meg. “Edzettem a tabletták alatt. De most olyan mérkőzéseket játszunk, amelyekben nem szabad elkerülnünk.Segíteni akarok a csapatnak, és bármi áron indulhatok. ”

Pavel Zavadil, a Slezský FC középpályása úgy gondolja, hogy reális lehet a tizedik helyre vagy annál magasabbra jutni, bár a jelenlegi párbaj után a Slezský FC egy hét alatt üdvözli Prága sparta részét. / p>

“Elsősorban arra koncentrálunk, hogy a lehető legtöbb pontot gyűjtsük és előnyeink legyen az elmúlt három csapathoz képest, mivel a felépítés nagyon nehéz lesz. Csodálatos mérkőzéseink vannak Baník és Sparta előttünk. Mindkettő elfogy, és fantasztikus háttér előtt áll. ”

Milyen lesz a Derbi a Baník-kel? “A pokol vár ránk Ostravában, de nagyon várjuk. Úgy gondolom, hogy ugyanolyan jó lesz a mérkőzés, mint a miénk. Háború lesz. Olyan jól ismerjük egymást, hogy alig tudunk meglepni. Arról lesz szó, hogy ki akar többet, talán egy célt is.Látni fogjuk.

Mai mult: https://case-pariuri.net