José Mourinho: Túl fiatal vagyok ahhoz, hogy elgondolkodjunk Kínában

José Mourinho azt mondta, hogy „túl fiatal”, hogy a kínai szuperliga munkájára kínált jövedelmező fizetések ellenére is gondoskodjon a kínai vezetésről.

Az 53 éves a hat hónapja a három éves szerződést írt alá a Manchester United-szel, és mindkettő és klubja szívesen tágítja ezt tovább.

Mourinho, akinek rekordja a világ minden tájáról érkező klubok számára, úgy véli, hogy sok éve maradt az európai klubverseny tetején.

„A kínai pénz mindenki számára vonzó, de a legmagasabb szinten szeretem a futballomat” – mondta Mourinho a Sky Sports-nek. – Túl fiatal vagyok ahhoz, hogy olyan helyre mentem, mint Kína.A legnehezebb helyet szeretnék nyerni. ”A világ 100 legjobb labdarúgója 2016-ban – interaktív Tovább

Az Egyesült Államokkal kötött új szerződést illetően azt mondta:„ Még nem tettek ] és nem várom el őket, mert hároméves szerződést adtak nekem. Szuper támogatói voltak velem. Mindig azt az érzést keltették, hogy három év nem az az idő, amikor maradok.

„Mindig volt az az érzésem, hogy hosszabb ideig maradok. Tudják, hogy minden szinten szeretem, tudják, hogy szeretem a munkámat a Manchester United-ben, és tudom, hogy ha egy nap új szerződést hoznak, aláírom.Ezt aláírom, mert szeretem. ”

Mourinho szimpátiát érez a csapatában lévő játékosokkal, akiknek nem adtak lehetőséget arra, hogy bizonyítsák értéküket.

Azt mondta: „Még mindig rossz érzésem van magamra, mert nem adtam igazi esélyt mindenkinek. Néhány pozíciónk a csapatunkban túlfoglalásokkal rendelkeznek. A támadó szárny pozíciók, nem csak tiszta szárnyak, hanem mások is, akik ott játszhatnak, Marcus Rashfordot és Wayne Rooney-t adtuk hozzá Jesse Lingardhoz, Juan Mata-hoz, Henrikh Mkhitaryan-hoz, Anthony Martialhoz, Memphis Depay-hoz, Ashley Younghoz.

“Ahhoz, hogy őszinte emberek legyek, mint Ashley Young és Memphis Depay, nem igazán adtam nekik egy játékot, hogy igazolhassam, így van egy kis rossz érzésem.”