Kasper Schmeichel lerövidíti az apa dán rekordját, de a győzelem az első

A Schmeichel család annyira sok történetet tett a csillogó kapus karrierje során, hogy sem Kasper, sem Peter nem vette észre, hogy egy másik rekord lecsökkent Dánia perui vereségének megnyitásakor.

Kasper tiszta lap tartásával A világbajnokságon debütált, amikor az apja előtt a Dániában játszott percekben egy gólt nem kapott. A mérkőzés egy előadása veretlen 533 percig tartott, és ezt a statisztikus rámutatott rá. De a győzelemre, nem pedig a személyes dicsőségre fog törekedni, amikor Dánia a csütörtökön a C-csoport döntő mérkőzésén játszik Ausztráliát. Ausztrália a verseny-meghatározó találkozóra készül Dániával. Bővebben

“Beszéltem apám utána, de nem hiszem, hogy egyikünk tudta volna róla ”- mondta. „A tiszta lapok megtévesztő statisztika.Ez megadja a platformot a játék nyeréséhez, de vezethet 5-0-ra és elismerhet gólt. Ez egy személyes rekord, amely szép, de nem fontos. A fontos statisztika a nyert meccsek száma. ”

Dánia edzője, Åge Hareide Schmeichel-t dicsérte azért, hogy hat mentést tett, mivel keskenyen áthúzták Peru 1-0-ját egy olyan előadásban, amelyben más szikra hiányzott. területeken. “Jó, ha van egy jó kapus, hadd mondjam el így” – mondta. Hareide elismerte, hogy csapatának javulnia kell, ha Ausztráliát legyőzik a Szamara Arénában.

A Socceroosok természetesen Christian Eriksent azonosították veszélyes emberként, a Huddersfield középpályásukkal, Aaron Mooy-val, mondván, hogy megállítják a Tottenhamot. A talizmán kulcs lesz.Hareide magabiztos volt abban, hogy Eriksen a rá összpontosító fellépés ellenére játszik szerepet. Kasper SchmeichelKasper Schmeichel

„Christian olyan játékos, aki megváltoztathatja a mérkőzéseket, és mi mindent megpróbálunk bevonni vele” – mondta Hareide. „Az ellenfelek nagyon óvatosak és óvatosak lesznek vele, de hozzászokik, nem ő a Premier League-ből. Reméljük, hogy jó szintre fogjuk juttatni őt, és képes lesz jó dolgokat mutatni ezen a világkupán. ”

Schmeichel egyetértett. “Magától értetődik, hogy Christian világszínvonalú játékos, és nagyon szerencsések vagyunk, hogy dán – nagyon örülök ennek” – mondta. „A képesítésen keresztül fontos volt számunkra, és továbbra is fontos.Nagyon földön van – nem gondolhatnád, hogy világszínvonalú játékos. ”

Szamara csillogó városon kívüli stadionja Ausztrália rajongóit fogja rajzolni, akik nagymértékben meghaladják a dánokat. Csak 900 dán szurkolót várnak a játékra, szemben a 12.000 szurkolókkal, akik Ausztráliából utaztak. “Láttuk a haza ünnepelt emberek videóit, tehát nagyon sok támogatást nyújtunk” – mondta Schmeichel. „Néhány családunk is megpróbálta eljutni Oroszországba, de problémáik voltak a vízumokkal és az utazással.” Jelentkezzen be a Világkupára. haza magánrepülővel feleségével, aki éppen szült. Nem használt póttag volt Peru ellen.