Robbie Keane a hat évig sikeresen hívja az LA Galaxy-t az MLS-ben

Robbie Keane elhagyja az LA Galaxyt, amikor az év végén lejár a szerződés, a Major League Soccer Club bejelentette.

A 36 éves, aki korábban visszavonult a nemzetközi futballból Év után rekord 68 gólt szerzett az Ír Köztársaság számára 146 előadásban, hat évszakot töltött Los Angelesben Tottenham elhagyása óta.

Ez idő alatt három MLS-kupa nyert, 100-nál többet célokat és több mint 50 segédletet nyújt.Mauricio Pochettino meglepte Arsène Wenger kritikáját Danny Rose-ról.

„Kiválóság volt, hogy részt vettem egy ilyen Unibet nagyszerű klub történetében, és olyan emlékekkel hagyom el, amelyek örökre maradnak velem.

„ Három MLS megnyerése Kupa, amely több mint 100 gólt ért el a klub számára és 2014-es MVP-nek nevezték el, minden olyan eredmény, amelyet büszkén nézek vissza .

„Hihetetlen élmény volt.Igazán szerettem az időm minden percét a LA Galaxy-ban. ”

Keane ragaszkodik hozzá, hogy nem tervez nyugdíjba vonulni, és a korábbi Leeds, a Liverpool és az Internazionale előre halad egy utolsó kihívást a labdarúgásban.

„Úgy gondolom, hogy most a megfelelő alkalom egy új kihívásra, ahogy a pályafutásom következő fejezete felé nézek” – tette hozzá.

„Még mindig úgy érzem, hogy alkalmas vagyok éles, mint valaha, és várom a következő kalandomat.

„Miután most visszavonult a nemzetközi labdarúgásból, készen állok arra, hogy mindent összpontosítsam, ami egy utolsó komoly kihívásnak számít a klub labdarúgásban, és időt Unibet veszek a következő lépésem bejelentése előtt fontolja meg a lehetőségeimet.

„Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek a Galaxisnak, beleértve az igazgatóságot, a vezetőt és az összes csapattársaimat, hogy hihetetlen támogatást nyújtottak az LA-ban töltött időm alatt.

„Végül szeretném megköszönni a klub legfontosabb embereit: a rajongókat.Köszönöm, hogy üdvözölte engem, és segített abban, hogy LA különleges helyet biztosítson nekem mind családom, mind családom számára. adtál nekem a Galaxis ideje alatt. A nagyszerű idők, amiket megosztottunk, örökre maradnak velem.

„Bízom benne, hogy a következő években figyelni fogom a klub növekedését és fejlődését.

“ a csapat kapitánya, és nagyon büszke vagyok arra, amit mindent elértünk.Köszönöm mindent. ”

Az év elején a Keane lett az MLS történetének leggyorsabb szereplője, aki 100 gólt szerzett az összes versenyen, és 2014-ben a verseny legértékesebb játékosának nevezték el.

A Galaxy vezetőedzője és Bruce Arena főigazgatója Keane-nak az észak-amerikai időkben gyakorolt ​​hatását üdvözölte.

„Nehéz szavakba foglalni, amit Robbie Keane jelentett az LA Galaxy-nak” – mondta Arena. >

„Az első naptól kezdve Keane mindent megadott a csapatnak mind a terepen, mind a területen, és vezette a klubunkat a legnagyobb eredményei közé.”

„Az ő folytatása és teljesítményei magukért beszélnek; ő volt a legsikeresebb Unibet nemzetközi bejelentkezés a bajnokság történetében.

„Köszönjük Robbie-nak mindent, amit a klubnak és a városnak adott, és a legjobbat kívánjuk neki bármi, ami a következő pályafutása során következik.”