Steven Gerrard új Rangers-menedzserként nevezte ki: „Nem volt az agy”

„Amikor a hívás a Rangershez beszélt, nem volt az agy”, mondta Gerrard. – Más érzés volt a gyomromban más lehetőségektől, amit menedzsernek kellett volna lennem. Különös érzésem van, és tudtam, hogy Rangers nekem volt. Bízom benne, hogy menedzserként tudok itt szállítani. Egy hatalmas lehetőség mutatkozott be. Nagyon tudtam, hogy sok évig figyelte a távolból megfigyelt klubot. Rangers támogatói, mivel a skót labdarúgó-történelem egyik leginkább várt érkezése volt. Gerrard erőteljesen válaszolt, amikor megkérdezte, hogyan kezelheti a labdarúgással kapcsolatos intenzitást Glasgowban.A Celtic 5-0-ás Rangers-győzelme a hétvégén hetedik címet jelentett a Brendan Rodgers által kezelt oldalon.

„Nem bánom, hogy nyomás alatt állok” – mondta Gerrard. – Én nyomás alatt játszottam és nyomás alatt éltem az iskolám elhagyása óta. Mivel leálltam a játékot, elmulasztottam a nyomást, hogy a hétvégén három pontot szerezzek és harcoljak. A nyomás nem rossz dolog. Ha nyomás alatt dolgozik, akkor jó helyen van. Tudom, hogy rengeteg ellenőrzés és nagy nyomás lesz, de ez az, amit szeretek a futballban való részvételért.

„Egy oknál fogva itt vagyok: a kihívás elé, és a klub előreviteléhez . Biztos vagyok benne, vagy nem lennék ebben az ülésen. Ami a célokat illeti, csak nyerni akarok. Ez az, amit szeretek csinálni, ez az én buzzom.Ez itt a kereslet, és várom.

„Szeretem a kihívást. A szüleim életemben felkeltek egy kihívás elé, ha úgy érzi, hogy ez a helyes. Ez az, amit itt csinálok. „A klubtal folytatott első beszélgetésekből pozitívan és ambiciózusan találtam, ami megfelel az enyémnek” – mondta. magánbeszélgetéseken. Számomra a legfontosabb dolog a lehetőség és a kihívás. Itt kulcsfontosságú a stabilitás, de meg kell szereznem a fogaimat a munkába, mielőtt pontosan meg tudom mérni, hogy hol kell erősítenünk.Biztos vagyok benne, hogy jól tudunk csinálni. ”Facebook Twitter Pinterest Steven Gerrard Rangers menedzserként jelenik meg az Ibrox rajongói előtt. Fénykép: Ian MacNicol / Getty Images

Gerrard megerősítette, hogy Gary McAllister asszisztense. – Óriási tiszteletem van Gary-ra, és megragadja a dobozt, ahol talán nem vagyok a legtapasztaltabb menedzser, aki itt ül itt – mondta Gerrard. „Nagyon hosszú ideje volt a játékban, és partnerségként nagyon erősnek érzem magam. Már régóta ismerem őt, hiszen ő volt a Liverpoolban, és közel maradtunk.

„Ő egy szikla és egy nagy támogatás, és amint megkérdeztem, hogy ez egy „igen” azonnal.Sokat tanultam Garytől, mint egy személy, és nem tudtam senkit jobban kérni, hogy vegye fel velem ezt a kihívást. A 37 éves a Liverpool akadémiáján hagyja el a posztedzést, és Michael Beale-t hozza oda, hogy csatlakozzon a munkatársaihoz. más emberek ”- mondta. „Ezt nem tudom irányítani, de tiszteletben tartom mindenki véleményét. Régóta nagy labdarúgó-klubban vagyok. Körülbelül nagy meccseket vettem észre, figyeltem a nagyméretű vezetőket. Regisztrálj a The Fiver-re, és kapd meg a napi futballcímünket. és kihívást jelent.El kell hinni magadban. ”

Dave King, a Rangers elnöke hasonlóan erős volt. – Ez az egyetlen doboz, amit Steven nem tudott kezelni, az egyetlen doboz, amit nem kért – mondta King. „Ha sok más nevet nézek, tapasztalataik voltak, de nem mindegyik jó volt. Nem hiszem, hogy a tapasztalat vele szemben fog működni. – Én és Brendan jól vannak – mondta Gerrard. – Várom a kihívást.

A város másik oldalán beszélve, Rodgers üdvözölte a Gerrardot, de figyelmeztetett egy új környezetre. – Ez egy teljesen más élmény – mondta Celtic vezetője. „Van egy olyan tapasztalat, amellyel át kell mennie.Sokkal jobb menedzser vagyok, azt hiszem, mint amikor elkezdtem. Szóval csak ezt csinálod.