A női FA-kupa döntője a TV-felvétel és a várható rekord tömeg eléréséhez

Angliában a női labdarúgás szárnyaló profilját szombaton fogják kiemelni, mivel a BBC One először közvetíti az FA-kupa döntőjét, az Arsenal v Chelsea-t.

A nézők hangja 17.30-kor BST-rúgás – „nagyon izgalmas” – mondta a BBC szóvivője – a Wembley stadion várhatóan rekordot fog jelenni a szezon hazai bemutatójára. A már több mint 40 000 már eladott jegy után a tömegnek meg kell haladnia az előző rekordot, amely a tavalyi döntőben a Manchester Cityt legyőzte Birmingham ellen. Subbuteo első női női csapata zárt ajtók fogadások az interneten mögött maradt. mindössze öt évvel ezelőtti tengerváltás, amikor csak 4 998 gyűlt össze Doncaster Keepmoat Stadionjában, hogy megnézze az Arsenal Bristol Academy-t.Azóta az Anglia oldala elérte a 2015-ös kanadai világbajnokság félidős döntéseit és a 2017-es európai bajnokság ugyanazon szakaszát Hollandiában.

A holland csapat négy tagja várhatóan szombaton részt vesz az Arsenal-nál, mert 15-szer próbálják megnyerni a trófeát.Bár Chelsea keresi, mi lenne csak egy második FA-kupa diadal, azok és a Manchester City, az elmúlt évszakokban nagyrészt elfojtották az északi londoniakat, diktálva, hogy Emma Hayes oldala enyhe kedvencként indul.

A Chelsea magas rangú 41 éves edzője két hónapos terhes, ikrekkel, és bár ő lesz a technikai területen, Paul Green asszisztense vezeti a csapatot.

„Fizikailag kényelmetlen számomra jelenleg, ezért jobb, ha a háttérben maradok” – mondja Chelsea vezetője. – Jobb, ha csecsemőimnek leülök. Nem bánom, én vagyok nő, nem vagyok nagy ego! ”Facebook Twitter Pinterest Joe Montemurro az Arsenal csapatával az elődöntőjük után.Fénykép: Paul Currie az FA / Rex / Shutterstock számára

Közben a 35 éves Katie Chapman kapitánya online sport fogadás reméli, hogy megnyerte a 10. évtizedes FA-kupa egy két évtizedes pályafutását, amelyben ő is volt három fia.Joe Montemurro visszatér az alapokhoz, hogy Arsenal előre haladjon Suzanne Wrack Bővebben

Az Arsenal edzője, Joe Montemurro arra törekszik, hogy gyermekkori fantáziát fejlesszen ki az Arsenal-ról élve, messziről nézve, a kétnapos kiadásait a Day of the Day és az ITV The Big Match gyermekkorában. Melbourne északi külvárosaiban töltötték.

A 48 éves ausztrál lenyűgözte, mivel tavaly ősszel átvette a londoni észak-londoni államot, és jelentősen szigorította az Arsenal védelmét.A Wembley gyepre való belépés lehetőségét a klub öltönyében „szürreális és fantasztikusan” írja le. „Mindenkinek szeretnénk megmutatni, hogy nem mind a Chelsea-ról és a Manchester City-ről van szó” – mondja. „Szeretnénk megmutatni, hogy az Arsenal visszatért.” Csatlakozzon Scott Murray-hez az utolsó percenként történő lefedettségért az utolsó itt: 16: 30-tól BST