Az angliai menedzser, Gareth Southgate elmozdítja a vállát futás közben

Az angliai menedzser szerdán, a repinoi tengerparti üdülőhelyen kocogás közben szenvedett sérülést, ez volt a tervezett szabadnapja annak a csapatának, amelyik legtöbbször a család és a barátok Szentpéterváron járt. Southgate-t egy közeli kórházban kezelték, az angliai csapat orvosának, Rob Chakraverty segítségével. Azt mondta, hogy a torna fennmaradó részén minden ökölszívó ünnepséget el kell engednie. Loftus-Cheek Ruben sorba áll, hogy Anglia ellen induljon. Panama tovább

“Lehet, hogy a jövőben nem fogok olyan célokat ünnepelni, mint atlétikailag” – mondta. „A doc világossá tette, hogy a levegő lyukasztása nem lehetséges. Van egy nagyszerű támogató csapatunk, és nagyon gyorsan ott voltak. Azt kellett volna sportfogadás pihentetni, mert hagytuk, hogy a játékosok egy kicsit szabadon maradjanak, és én munkát okozom nekik.Szerencsések vagyunk, hogy körülöttünk van egy kiváló orvosi csapat, tehát rendben volt. Ragyogó segítségemet kaptam tőlük, és nagyon sajnálom, hogy sikerült tönkretenem a szabadnapjukat.

Southgate, a jobb karja egy hevederen, visszatért a csapat edzőpontjába Repino-ban szerdán este ideje vacsora előtt egy tervezett találkozót megrendezni csapatával, a vasárnapi második G-csoport mérkőzés felé, Panama ellen.

“Jobb, ha én vagyok, mint az egyik játékos” – tette hozzá. „Kicsit meglepődtek a csapattalálkozón és azt kérdezték:„ Mit csinálsz? ”Mint mindig, valószínűleg nagyon szórakoztattak. Jó, hogy ma egy csendes nap volt, tehát előzőleg előkészítettem a találkozót, és most sportfogadás készülünk a panamai előkészületekre.Csak egy kicsit kibaszott vagyok, mert 10 ezer alkalommal voltam a versenyem. Regisztrálj a Világkupa Fiverre.

A menedzser csatlakozik Dele Alli-hez a kezelőhelyiségbe – Marcus Rashford már felépült kopogtatással. térdére a távozást megelőzően a Szent György-parkban szenvedett – a Tottenham középpályásának kisebb combfeszültsége szenvedett a hétfőn sportfogadás online megnyílt tunéziai győzelem során. Ez a sérülés nem súlyos, és noha Alli elmulaszthat néhány napos edzést, és valószínűleg vasárnap Nyizsnyij Novgorodban pihen, a visszatérőnek kell lennie a Belgium elleni meccsen. A Southgate-t viszont lehet, hogy korlátozottabbnak kell lennie Anglia verseny további részvétele esetén.