Marcus Rashford befejezi Anglia veszteségversenyét a svájci barátságos barátságos mérkőzésen

Régóta emlékeztető volt arra, hogy milyen volt Angliával, akkoriban, amikor a labdarúgás ritkán haladt meg a tíz közül tíz fölött, amikor a tömegnek saját szórakozást kellett készítenie, és azt az elképzelést, hogy Gareth Southgate vezethetne oldalt ahhoz, hogy a világkupán a döntő egy játékában belül enyhén szólva távol legyen.

Legalább Anglia erőssége volt a személyiségnek, hogy megváltoztassa az est arcszínt, és a A folyamatot követően távolítsuk el azt a paradoxont, miszerint 62 nappal a moszkvai elődöntő óta valószínűleg felállítják azt a nem kívánt rekordot, hogy 146 év alatt először veszítettek Bet365 egymás után négy játékot. A nyár izgalma után azonban furcsa és gyenge este volt.Nem a Nemzetek Ligája célja az volt, hogy megszüntesse az ilyen jellegű játékokat? Marcus Rashford tétjei azt állítják, hogy Anglia lassan indul | Dominic Fifield Bővebben

Mégis, a tömeg elég boldognak tűnt a záró sípnál. Southgate még Ben Chilwell-t is eljuttatta Anglia debütációjához, egy olyan lépés során, amely garantáltan jól megy a helyiekkel, és Marcus Rashford 54. percének győztesének el kellene engednie a csapat bizalmát, mielőtt a Nemzeti Liga kapcsolata Horvátországban és Spanyolországban a jövő hónapban lenne. / p>

Összességében azonban meglepő volt, hogy egyre több játékos nem értékelte ezt a játékot, ami lehetőséget adott Southgate gondolkodásának megrontására. Danny Rose, az angliai lenyűgözőbb előadóművész legalább úgy játszott, mintha felismerte volna a lehetőséget.Túl sokan voltak bűnösök a mozgások átélésében, és furcsa módon valójában virágzó éjszaka volt a csapatból Bet365 kimaradt néhány játékos számára. Itt volt a bizonyíték arra, hogy szükség van rá, hogy Anglia jobban néz ki, ha Harry Kane támad, John Stones a védelemben és Jordan Pickford a kapusban. Rövid útmutató az angliai U21-k számára, hogy elkerüljék a Lettország félelmét. Hide

Az 21 év alatti Anglia túlélte a szomorúságot, amikor hátulról jöttek, hogy 2: 1-legyőzzék Letteket az Európa-bajnokságon.

A Négyes csoport A vezetők elmaradtak Raivis Jurkovskis nyitójától, de a kölcsönbe vett Chelsea fiatalok, Tammy Abraham és Mason Mount gólt szereztek Jelgavosban.Lenyűgöző debütálás volt Mount-nak, aki szintén beállította Ábrahám szintezőjét és erősítette hírnevét.

Miután Jurkovskis a 28. percben előtte állta a házigazdákat, Dominic Solanke elmulasztotta a lehetőséget, hogy hamarosan kiegyenlítsen – ám Ábrahám félidő előtt visszajutott Angliába a feltételekkel. Az Aston Villa-ban kölcsönbe vett előremenő a megfelelő helyen volt, hogy a Mount keresztjét a közeli posta felé haladja.

Anglia kezdett irányítani a játékot, és már az órában megszerezhette volna a vezetést, de a lett kapus Kristaps Zommers lenyűgöző dupla mentéssel készített Solanke-t és Ábrahámot a közelről.

A Derbyből kölcsönbe vett Mount a győztest 17 perc alatt megkapta.Solanke Solanke gondos felépítés után nyújtott segítséget, amikor a Mount egy szögből lőtt összetett célba.

Aidy Boothroyd azt reméli, hogy oldalán jövő nyáron lefoglalhatja helyét Olaszországban, Andorra elleni utolsó selejtezőjével. és Skócia a következő hónapban. Hasznos volt ez? Köszönjük visszajelzését.

Bizonyára furcsa események sorozata volt az, hogy Anglia két támadó középpályával, Ruben Loftus-Cheek és Fabian Delph-vel kezdődhet, akik játszottak együttesen 33 perc klubok számára ebben a szezonban. A körülmények között talán elkerülhetetlen volt, hogy kettő rozsdásnak tűnjön.Ésszerűen jól teljesítettek, de kifogásolható lenne azt mondani, hogy ők – vagy azok közül Bet365 bármelyik, akiket előléptettek a XI. Rajthoz – meggyőző bizonyítékot szolgáltattak Southgate számára arra, hogy úgy gondolja, hogy első csapatként kell válogatniuk az adott mérkőzésen.

Legalább Rashford, annyi mérkőzésen, amikor Anglia második gólyal rendelkezik, megmutatta, miért mondja Southgate a Manchester United csatárának, hogy inkább az ellenfél büntetőterületén kell több időt töltenie, ahelyett, hogy mélyen a labdához jönne. Rashford azon kevés játékos között volt, akik úgy tűnt, hogy fel akarják élni az estét. Ellenkező esetben a tempó túl lassú volt, különösen az első félidőben, amikor Southgate számára megdöbbentőnek bizonyult, hogy az ellenzék jobban és magabiztosabban mozgatta a labdát.Svájc kipróbálta a saját szárnyas rendszerét, és Vladimir Petkovic játékosai gyorsan alkalmazkodtak az új formációhoz, és annyi ígéretes helyzetben lévő labdát bocsátottak meg, hogy csalódottan érezték magukat, és nem álltak előre a szünetben. Asensio és Saúl inspirálják Új megjelenésű Spanyolország a horvátországi hat gólszerzéshez. Bővebben

Ha semmi más, Southgate-nek többet kellett volna megismernie a játékosairól abban az időszakban – csak nem talán a reményében.Volt egy pillanat, amikor például Jack Butland megpróbált átjutni a saját büntetőterületén, elkapta a hibát, és veszélyesen közel esett el ahhoz, hogy a labdát a saját hálózatába tegye, egy pillanatra emlékeztet Petr Cech műtétlevelére, amikor az Arsenal a Manchester játékában játszott. Város a szezon első hétvégén.

Butland a következő játékrészben labdát adott James Tarkowskinak, aki elkövette a középpont vétkét, hogy elvesztette a büntetőterület szélén, és szerencsés volt. extrém módon, hogy Xherdan Shaqiri lövése visszapattant a kapufáról. Southgate panaszkodott, hogy a csapat túl mélyen védekezett, és hajlamosak „olcsón odaadni a labdát”. Rose tovább ment a kritikájában, az első félév teljesítményét zavarba ejtőnek írta le, és azt mondta, hogy Anglia három gól lehetett volna.A játékosok, azt mondta, dühösen egymással szemben dühödten töltöttek.

A Southgate egy órával később behozta Kane-t, Stones-t és Jesse Lingard-t, és ebben a szakaszban a tömeg azt várhatta, hogy megemelkedik a csapat teljesítménye. Ehelyett a legmeghívóbb esély a meccs hátralévő részében Shaqiri-re esett, amelyet a Stones ragyogó megtakarításával tagadtak meg, és a játék döntő pillanatában már a félidőben érkezett. A büntetőterületen belül mindenki belépett, de Kyle Walker előrehúzódott a védelmi pozíciójából, és visszapattant a labdáról a másik oldalról.Danny Welbeck, az egyik cserélhető játékos, nem érte el a mély, függő keresztet, de Rashford a távoli poszt mellett volt, hogy egy alacsony lövést ejtsen a svájci kapus Yann Sommer mellett.