Vincent Kompany: „A csúcson maradni nehezebb – meg kell küzdenie az emberi természetet”

A következő szezon elején a Kompany eléri a 10 éves mérföldkövét, miután megérkezett a Manchester Citybe. A 2008. augusztusi város hirtelen a közel-keleti pénzbe került, de másrészt 40 évig nem nyerte el a címet. Néhány évvel korábban még az angol labdarúgás felső járatában sem voltak. az elméje orsók vissza. – Hihetetlen – mondta. „Úgy érezzük, mintha egy hónap volt, őszintén. Nagyon sok tapasztalat van, annyira változott az idő.A labdarúgás annyira intenzív, hogy nincs ideje, hogy üljön le, és nézze meg, amit elért. ”

Az első napon még nem találkozott csapattársaival. Reggel reggel tanultak, és délután érkezett, így néhány munkatársaival léptek át. „Soha nem találkoztam a játékosokkal, amíg nem érkeztem meg,” mondta. „Nagyon kis ülésünk volt a csapattal. Soha nem internetes sportfogadás tudtam semmilyen nevet. Soha nem tudtam semmit a csapatról. Egyenesen Mark Hughes vezette be a csapatot. West Ham ellen játszottunk, én voltam a meccsen, nyertünk 3-0-at, és ez az a fajta utazás, amiről azóta járok. Csodálatos volt. ”Facebook Twitter Pinterest Kompany a City Premier League-győztes kampányában.Fénykép: Laurence Griffiths / Getty Images

Vasárnap megrendezi a Premier League trófeát harmadik alkalommal a hivatalos bemutatón, amelyet tehetséges csapattársak veszik körül, akik egyike a nagyszerű kollégáknak. az angol játék története. A Kompany egy pár további rekordot is felsorol, hogy az alkalomra szokatlanul szétterjedjen. A város három pontot hozott ki egy új sávból, mivel a Premier League elkezdte népszerűsíteni saját történeti márkáját. Néhány gólt nem találnak egy másik magasból. Ha megnyerte a bajnokságot, tényleg számít? A Kompany válasza sokat kiderít erről az intenzíven vezérelt karakterről. – Mi a célunk van előttünk.A következő szezonban az álmom, hogy jöjjön vissza és lássam sokan éhesek, akiknek ez a vágy, hogy jobbak legyenek, és megvertem bármit, amit elértünk ebben a szezonban. ”A Bajnokok Ligája egy másik vita. Volt egy minta, egy történelmi. Még Pep, sem én nem tudott semmit tenni vele.

A régi dicsőítés arról, hogy keményebb maradni, mint hogy ott maradjon vele. Ez motiválja őt. – Neked sokkal nehezebb maradni. Mert meg kell küzdenie az emberi természetet. Amint elérted a célt, és te vagy a magasan, tudatosan kell magadba online sportfogadás vonnod, hogy azt mondd: „Ugyanaz az éhség és vágy van, mint amikor nem volt semmi.” Ez az életben a legnehezebb dolog.Ez minden nap megkérdőjelezi a címet. ”

A Pep Guardiola körül tartva egyértelműen befolyásolható a Barcelonában szerzett siker ismétlődése. „Belső hajtása ugyanolyan lenyűgöző, mint egy jó menedzser képessége” – mondja Kompany. „Élvezem, mert úgy érzem, hogy le tudom ugrálni.”

Komolyan veszi a kapitány szerepét a csapattársaikkal a saját éhségükről és a legmagasabb színvonalú keresésekről. – Mindig is ilyen voltam. Amikor hat vagy hét éves voltam, emlékszem, hogy a játékosok félnek, hogy visszamegyek a öltözőbe, ha elvesztünk egy játékot, mert tudták, hogy várom őket. – Nevet a memóriában. – Egy kicsit megváltoztattam az utat. Sokkal diplomatikusabb vagyok. De nem tudom megváltoztatni, ami bennem van.Facebook Twitter Pinterest Kompany a csapat Etihad egyetemen. Fotó: Jon Super / Guardian

„Amikor átjöttem, nagyon kevés támogatást kaptam az idősebb játékosoktól. Mindig azt mondtam magamnak, hogy ha ezt teszem, soha nem akarok ilyen embert lenni. Szenvedélyem van arra, hogy a fiatal játékosok fejlődjenek, így minden fiatal játékos, aki az első csapatba lép, hajlandó vagyok hallgatni. Mindent meg fogok adni neki. ”Manchester City v. Huddersfield város: mérkőzés előnézete Tovább Ez a szezon még nem fejeződött be, és azt akarja, hogy egy további mérföldre menjen. Arra gondolja, hogy ez a kampány egy pár hibával járó menet.By the way, nem számítanak rá, hogy a Manchester United által okozott érzelmi otthoni vereséget hibásnak tekinti. „Az ember United játék nem lehet csapás. Ez egy alkalom, ami hiányzott ”- mondja. „De ebben a szezonban és a Premier League-ben, mi is van panaszkodni?

„ A Bajnokok Ligája egy másik vita. Volt egy minta, egy történelmi. Még Pep, sem én nem tudtam semmit tenni. Nem vesztettünk el olyan európai csapatot, amely megmutatta, hogy jobbak, mint mi, mi egy Premier League csapatot hoztunk az Anfield-en, amely hagyományosan nagyon nehéz volt a Manchester City számára. Van velünk történetünk, nagyszerű esélyünk volt rá fordítani, és nem tudtuk megtenni.Jövőre. – Magára bólint. „Megtörténik.” Jelentkezz be a The Recap-re, a szerkesztői csákányok hetente küldött e-mailjére. legyen örök. Ezt szem előtt tartva a nyár nagyok. – Meg akarom nyerni a világbajnokságot. Egyszerű a dolog. Nincs még egy újabb és egy másik, aki a várakozó játékot vagy az alázatos játékot játszik.

„A mi generációnkat arany generációnak nevezték. Utálom ezt a kifejezést. A valóságban a célokat megelőzte azzal, amit sikerült elérni. Most van a megfelelő idő, a korosztály és a csoport tapasztalatainak keveréke és keveréke. – Ez egy érvényes téma, de utálnám, hogy ugorhatnék a kocsmára.Hiszek a pozitív interakció és a hálózatépítés erejében. Milyen különbséget teszünk, ha az országok közötti különbséget még nagyobbá teszjük? Mit döntenek – már nem beszélünk egymással? Már nem látjuk egymást? Minden egyes alkalommal, amikor valami pozitívat hozsz egy országba, lehetősége van arra, hogy befolyásolja az embereket és gondolkodásukat. A falak és a nagyobb részek építése, újra és újra látta, hogy mit csinál. Facebook Twitter Pinterest „A mi generációnkat egy arany generációnak nevezték el” – mondja Kompany Belgium. – Utálom ezt a kifejezést. A célokat megelőzte azzal, amit sikerült elérni. Most van a legjobb idő Belgium számára, a korok és a tapasztalatok keverékével. ”Fénykép: François Lenoir / Reuters

„ Tudom, hogy milyen világot akarok a gyermekeimben felnőni.A kommunikáció megszüntetése és megszüntetése nem jó. Van lehetőségünk arra, hogy valami pozitívat hozzunk.

A Kompany labdarúgási élménye azt jelenti, hogy a játékban mindaddig maradhat, ameddig csak tud. Akár ez a város, akár máshol nem mondható meg, még akkor is, ha az ő identitásának Manc része azt jelenti, hogy „csatlakozik a klubhoz az életért”. Ő hajlandó mindent megpróbálni, ha egy hat év alatti csapat edzését Fifa elnöke felé vezeti, ha ez az a hely, ahol a lehetőségeket elviszik.

Ez akkori. Most van egy cím, amely ápolja. Ha az első az érzelmi ütést jelentette, akkor ez azt jelenti, hogy mélyebb anyagot jelent. „Az első cím álmot élt először, hisz abban, hogy jó dolgok történnek veled is” – mondja. „Ez a cím a bajnok.Az első több karaktert tesztelt. 44 év múlva kellett harcolnod, meg kellett küzdenie azzal, hogy mindig volt az a pohár, hogy mindig palackoztuk. Ennek felborulása nagy, nagy hatással volt erre a klubra. Ez inkább egy vitatott bajnok lehet? Ön mindig a bajnokok, ha nyeri a célkülönbség vagy egy pont, de ha megnyerjük, mint mi, akkor nem lehet megvitatni. Ez egy nagyon szép érzés.