A Sunderland elgondolkodik az induló duó, Didier Ndong és Papy Djilobodji beperelésében

A Sunderland elnöke, Stewart Donald azt mondta, hogy a klub 13,6 millió font értékű rekordja, amely Didier Ndong-ot írta alá, továbbra is megrándult, és a nyilvánosságra hozott ügyvédek megvizsgálják, lehet-e Ndongot és csapattársát Papy Djilobodji ellen pert állítani szándékosan önértékelésért.

p> Djilobodji, egy 8 millió font összegű korábbi Chelsea-központ, engedélyt kapott júliusban a szezon előtti edzés elhagyására, de a 29 éves férfi nem tudott órát végezni a múlt hónapban, és csak a múlt héten tért vissza, amikor a tesztek azt mutatták, hogy fitneszszintje szignifikáns volt.

Időközben Ndong, egy 24 éves Gabon nemzetközileg írt alá a franciaországi Lorient-ből, két évvel ezelőtt, a múlt héten medencefotókat tett közzé az Instagram-on, bár azóta törölték őket. Ki Stewart Donald, a Sunderland leendő új elnöke? | szabad ügynököket hagyva, vagy minimális díj ellenében adhatja el őket.Ha igaz, akkor ez lehetővé teheti mindkét játékos számára, hogy magasabb béreket szerezzen, mint amire egyébként számíthatnának az új klubokban, és megmagyarázná, hogy miért maradt a duó annak ellenére, hogy a Sunderland beszüntette a fizetését.

„Biztos vagyok benne, hogy mi vagyunk megengedte, hogy kiszabja őket ”- mondta kedden Donald a Talksportnak. “De az a kérdés, hogy eleget tettek-e szerződéseiknek megsértésével [számunkra] ahhoz, hogy felmondják a szerződéseiket és üldözzék őket szándékosan leértékelődésükért.

„ Didier Ndong nem mutatott érdeklődést a futballklub. Még azt sem tudjuk, hol van.Papy visszatért, de az utolsó beszélgetésében [visszatérés előtt] azt mondta: „Soha többé nem fogsz meglátogatni a Sunderland-ban.”

De Ndonghoz hasonlóan Djilobodji-nak is van problémája – bár mindkét játékos ‘ az ügynökök arra törekedtek, hogy nyár folyamán új klubokat találjanak, egy sor potenciális értékesítési és hitelmozgást megalapozott.

„Csak azért, mert nem költözhetnek most, nem gondoljuk, hogy elég jól viselkedtek számunkra. azt mondani: “Rendben, fizetünk neked”. ”- tette hozzá Donald -, ne játszd őket, mert egyikük sem áll készen a játékra.

A Dilobodji-val való kompromisszum kezdetben szorosnak tűnt. . “Adtunk neki néhány iránymutatást, hogy tartsa magát alkalmassá, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelel-e a szezon előtti előírásoknak, de augusztusban nem jelentkezett be (amikor azt kellett volna mondani, hogy nem találtak új klubot) és egyik játékos sem új klubot alapított.

„A játékosok kötelesek olyan állapotban felállni, amelyben focizni tudsz, és a valóság az, hogy valószínűleg megvertem volna a [Djilobodji] statisztikáit, amikor ő vissza.Sajnos messze volt attól, ami mindenki más, majd nem jelentkezett a következő edzésre. Ha nem jelentkezett 72 napig, és elmulasztotta a szezon nyolc játékát, és olyan állapotban állsz fel, hogy azt jelenti, hogy valószínűleg hiányzik a következő 12 játék, úgy gondolom, hogy egyfajta kijelentés, hogy nem igazán elkötelezett.

Caen, Hannover 96 és Bursaspor mind kifejezték érdeklődését Djilobodji iránt, akik a tavalyi szezonban a Dijonban a Sunderlandnél kölcsönt költették, és azt hitték, hogy heti 32 000 fontjának kétharmadát fizeti. >

Torino 6,6 millió font összegű ajánlatot nyújtott az Ndong júniusban elfogadott heti 25 000 fontért, de nem tudta kielégíteni bérigényét.Azt kérte, hogy távozzon, amikor a Sunderlandot 2017-ben elbocsátották a Premier League-ből, de a tavalyi szezon második felében nem játszott egyetlen perc futballt a Watfordban nyújtott kölcsönfelvétel során.

Sem a játékos, sem a képviselői kedden voltunk elérhetők.