Christian Wade visszavonul a rögbi unióból, és Danny Cipriani háromhetes tilalmat kap

Wade, akinek magányos sapka 2013-ban érkezett Argentínába, mielőtt meghívták volna, hogy csatlakozzon a brit & Az ír oroszlánok Ausztráliában 82 premiershipet próbáltak meg, összesen csak két játékos javult.

A 27 éves kora Wasps-el töltött idősebb karrierjét, de Anglia nem vette figyelembe, mivel Eddie Jones átvette 2015 végéig vezetőedzőnek számít, és várhatóan megpróbál az amerikai futballba belépni a nemzetközi játékosútvonal programján keresztül.

„Úgy döntöttem, hogy kilenc év után személyes okok miatt hagyom el a csapatot”, Wade mondott. „Szeretnék köszönetet mondani a klub elnökének, Derek Richardsonnak és Dai Youngnak (a rögbi igazgatójának) támogatásukért, megfontolásukért és megértésükért az életem legnehezebb döntésében.

hogy meggyőzze Wade-t, akinek ötödik és utolsó megjelenése a hónap elején Gloucester ellen volt, hogy maradjon. „Számos megbeszélést tartottunk vele, hogy megpróbáljuk meggyőzni őt, hogy folytassa az örökösökkel való előrehaladást, de végül egyértelmű volt, hogy ez az út, amelyet le akar menni” – mondta Young. „Nagyon csalódást okoz, hogy a szezon ebben a szakaszában elveszíti a minőségét.”

A Toulon új-zélandi Malakai Fekitoa központjával összekapcsolt darázsok várhatóan Michele Campagnarót fogják aláírni, aki kapitány Olaszországban Írország ellen a következő héten.A 25 éves, aki 2015-ben csatlakozott Exeter-hez, a következő héten szabadul fel a szerződésből, a jövő héten pedig azt jelenti, hogy képes lesz az Azzurri-ra a hivatalos tesztablakon kívüli játékban játszani, mert a Premiership nem lesz kötelező. szabályozza a nem Angliában élő játékosok szabadon bocsátását.

Az egykori darázsszárnyú Danny Cipriani három héten át felfüggesztette a piros lapot a múlt szombaton Gloucester európai bajnokok-kupa veresége ellen, a Münster ellen a Thomond Parkban

A Cipriani a párizsi fegyelmi bizottság előtt szerdán jelent meg, miután megkapta a fejét, és a Munster központjában, Rory Scannellben.Elfogadta a határozatot, és bocsánatot kért, annak ellenére, hogy a piros lapot széles körben tekintik aránytalannak – még a veszélyes bánásmód elleni küzdelemben is -, mert úgy tűnt, hogy inkább az útból próbál kilépni, mint hogy kapcsolatba lépjen.

Bűnös a vád és a korábbi jó fegyelmi nyilvántartás mellett a hat hetes tilalom felére csökkent. Hiányzik az új Premiership Cup első három fordulóját, ahol nem valószínű, hogy nagy részét játszotta.November 12-én, négy nappal azelőtt, hogy Gloucester befogadja Leicester-t a Premiershipben, szabadon játszhat. Ford vagy Owen Farrell sérülést szenved, bár az országos vezetőedző, Eddie Jones, alternatív repülési felei vannak Alex Lozowski és Henry Slade csapatában. Robert Kitson BővebbenAz eloszlás: regisztráljon és kapjon heti rögbi szövetségünket. Az új rögbi unió szezonja lehetetlenné teszi a lionokat, figyelmezteti Spencert.