Isco csalódást okoz Sevillában, négy hónap után ismét szerződés nélkül maradt

A Sevilla nagy reményekkel vágott neki ennek a szezonnak, és Iscónak nagyban hozzá kellett volna járulnia az esetleges sikerekhez, de a középpályás Bet365 csalódást okozott, és az andalúziai elkötelezettsége csak néhány hónapig tartott. A spanyol sajtó december eleje óta találgatott a szerződésbontásról, ami ma hivatalosan is megtörtént…

Isco kilenc évet húzott le a Real Madridnál, a tavalyi bajnoki szezon után szerződés nélkül találta magát, és szabadügynökként kétéves szerződést kötött a Sevillával. Az ősz folyamán tizenkilenc kezdést és egy gólt ért el ezekben, ahogy telt az idő, úgy nőttek a feszültségek a személye körül, és még a sportigazgató Monchi is kritikának vetette alá a teljesítménye és a hozzáállása miatt.

A szerződésbontást a játékos és a klub is akarta, tegnap sikerült megegyezni, most pedig Bet 365 hivatalosan is megerősítettek mindent. “A Sevilla megegyezett Iscóval, hogy felbontja a szerződését. A középpályás a nyáron ingyen érkezett a Real Madridtól, és tizenkilenc mérkőzésen lépett pályára. Egyetlen gólját az FC Koppenhága ellen szerezte, és három asszisztot adott. Sok szerencsét kívánunk neki a jövőre nézve” – búcsúzott Iscótól a Sevilla.

A Sevilla borzalmas őszt tudhat maga mögött, jelenleg csak tizennyolcadik a tabellán, ráadásul a Bajnokok Ligájában is elbukott, és be kellett érnie az Európa Ligába való feljutással. Januárban több Bet365 változás is lesz a csapatban, Jorge Sampaoli edző öt erősítésben reménykedik.