Rögbi szakszervezet rangsor: Írország felülkerüli Új-Zélandot, hogy top kutyák legyenek

Steve Hansen tudta, mit csinál, amikor Írországot az 1. világ világának felkenésekor szenvedte, még akkor is, ha a hivatalos rangsor még nem tette meg, és így szólt: “Eddig nem végeznek rossz munkát, és nem vesztegetnek időt arra, hogy bejelentsék, hogy Andy Farrell helyettesíti Joe Schmidtet a jövő évi világbajnokság után, ahol az első négy legkevesebb kikötőhely várható a legkevesebb. Az Összes feketék elleni második győzelem három mérkőzés során egy taktikai mesterkurzus volt, amelyet Schmidt és Farrell szolgált fel, és a játékosok könyörtelenül intenzíven hajtották végre. És Conor Murray nélkül.Kedvenceik annak, hogy megvédjék a Hat Nemzet címet, és amint Hansen és Eddie Jones is mondta a Unibet bonusz közelmúltban, ideális hazai felépítésük van a nemzetközi sikerhez. Rugby World Cup (@rugbyworldcup) A lenyűgöző év után a @Irishrugby a világod Az Év Rögbi Csapatának 2018 #WorldRugbyAwards pic.twitter.com/QtrxO3ogQeNove 25, 20182) Új-Zéland ▼ (1 hely)

Túl korai lenne azt mondani, hogy hanyatlásban vannak, de az elmúlt négy vereség 18 A hónapok azt mutatják, hogy elcsúsztak a sügérükről. Mivel a jövő nyárig nem kerül sor meccsekre, a következő hat hónap meghatározónak bizonyul Steve Hansen és edzői stábja számára. Nagykereskedelmi változtatások helyett inkább javításokra van szükség, de nem lehet kétséges, hogy a játékosok északi féltekére történő migrációja ártja őket.Lehet, hogy itt az ideje, hogy elfogadjuk, hogy Beauden Barrett teljes támadó tehetsége miatt teljes helyzetben játszik, és hogy Új-Zélandnak Johnny Sexton vagy Owen Farrell formájában légyélre van szüksége, amely képessé teszi őket, hogy szűk mérkőzéseken keresztül vezessék őket. . Kieran Read részesül a hosszú pihenésből, hiszen ő egy őrségi részét képezte, amely idén ősszel nézeteltételt mutatott, annál is inkább Sam Cane nélkül. Még mindig a győztes csapat, de Írország és Dél-Afrika megmutatta, hogyan lehet ezt megtenni. Facebook Twitter Pinterest Új-zélandi All Blacks teljesíti a haka-t: 18 hónap alatt négy vereség tapasztalta, hogy megcsúsznak.Fénykép: Rodger Bosch / AFP / Getty Images3) Wales ▲ (1 hely)

Warren Gatland valószínűleg eltúlzott, amikor azt állította, hogy négy november közül négy nyertes ugyanaz, mint egy Hat Nemzet nagyszerű csapása, de Wales a haladást már nem lehet figyelmen kívül hagyni. Hárompontos győzelmük Ausztrália felett alig volt klasszikus, de ne becsüljék alá annak jelentőségét a Wallabies egymást követő 13 veresége után. Az erő fejlesztése a Unibet mélységben tovább folytatódik, különösen Gareth Anscombe mellett, aki most minden hüvelykre nézve egy nemzetközi légy feleket keres. Ilyen szégyen látni, hogy Ellis Jenkins súlyos sérülést szenvedett, amikor a kültéri oldalán ragyogott, de ha Sam Warburton szélhámos nem marad le, vezetõje Japánba kerülhet. Alun Wyn Jones totemikus, de ebben az értelemben támogatásra van szüksége.Jó látni, hogy George North ismét veszélyesnek látszik. A bontás: iratkozzon fel, és kapja meg a heti rögbi szakszervezeti e-mailt.4) Anglia ▲ (1 hely)

Az optimizmus okai háromból nyert négy után, még akkor is, ha jelentős változások történnek a személyzetben még mindig úgy érzik, mintha egy kicsit késnének. Jones azt állítja, hogy körülbelül 800 sapkát akar a következő év elején kezdődő XV-ben, de Mike Brown, Chris Robshaw és Dan Cole visszahívása nélkül nem megy oda, és közülük egyik kiválasztása a jelenlegi lépéshez érzi magát. Jones úgy tűnik, hogy a leginkább elégedett azzal, hogy az első félidőben Új-Zéland ellen mutat, de vitathatatlanul a legtanulóbb 40 perc a második félidőben Ausztrália ellen.Igen, a Wallabies bántalmazott volt, de itt voltak Anglia, aki megragadta a kezdeményezést (még mindig úgy tűnik, hogy leginkább mobil sportfogadás kényelmesek, ha reakcióképes), és olyan hatalmi játékot fogadott el, amelyet csak a Vunipola testvérek fognak lendíteni. Erre utalva, rohadt vádemelés, hogy egyik szint sem függ annyira egy embertől, mint Anglia Owen Farrellnél. Ha a sérülés megtámadja a kapitányt – hivatalosan megosztja a címet Dylan Hartley-vel, de ez az ő csapata – Anglia sikeres esélyei Japánban csökkennek vele.England Rugby (@EnglandRugby) November már emlékezett rá