„Napi rémálom” – hogyan birkóznak meg négy nagy nemzet, akik nem vesznek részt a világkupán

Az olaszok nem szoktak hiányozni a világkupáról. Szürreális érzés, és napi rémálomhoz hasonlít, különösen a verseny ideje alatt zajlik, és annyira szórakoztató és örömteli. Hiányzik a Giampiero Ventura őrült választása miatt, aki az elítélt selejtező kampány idején vezette Olaszországot, mindannyiunknak fájdalmat okoz, beleértve a játékosokat is. Még most is beszélnek róla. Még most is megdöbbent és felborítja őket.

A világkupája továbbra is hatalmas sikerrel jár Olaszországban: a főállomások napi 24 órában beszélnek róla, és minden részletre átjutnak. A rádióállomások folyamatosan lefedik a versenyt, az újságok első oldalai pedig kiemelten szemléltetik a világkupát.Az érdekes hátsó történetektől kezdve a főszereplőkig, mint Lionel Messi és Cristiam Ronaldo; a világkupája az olaszországi vita fő témája.Diego, Neymar és Németország buszja: a 2018-os világkupa naplója, a harmadik hét. Tovább

Az olaszok szeretik a futballot, és ez soha nem változik. Soha nem fordulunk el attól, hogy megnézzük a világbajnokság-mérkőzéseket, és még a kevésbé elbűvölő játékok is ezen a versenyen állítottak fel rekordokat: Olaszországban még soha nem követtek ilyen világbajnokságot.

Mindenki el van ragadtatva és a futball-harcok többsége Argentínát támogatja: az olaszországi és Dél-Amerika közötti kapcsolatok továbbra is erősek. A történelem együttérzése.A németországi és franciaországi rivalizálás szintén felkelti az érdeklődést, míg Horvátország népszerű itt néhány országban, mivel sok játékosát olasz klubok szabadon engedik. amikor a meccs zajlott, kivel voltál, és mit csináltál, amikor a nemzeti csapat gólt tett. Láttam, hogy Olaszország nyeri a világkupát Németországban, és minden mérkőzés felejthetetlen pillanat volt. Elveszíti a professzionális és az emberi tapasztalatokat, ha Olaszországot a világkupán látja, árt, ám ennek ellenére ez továbbra is gyönyörű dolog. Fabrizio RomanoNetherlands

Egy második nagy bajnokságban nem vagyunk ott, egy második nagy bajnokság narancssárga színű terek, kocsmák, óvoda, iroda és viadukt nélkül. Most már megszoktuk? Nem.Még mindig fáj és fáj, főleg amikor látjuk, hogy Newcastle-ban asztalokon állnak vörös rajongói zónák Flandresben és az angolok, és bár némileg enyhítette a fájdalmat Németország korai távozása, ez csak kis vigasz volt a hollandok számára, főleg mivel Németország nem ‘ Olyan népszerűtlen itt, mint 1988-ban, amikor végül a saját helyükön vertük meg őket, hogy megnyerjük az Európa bajnokságot.Az oroszországi meccsek a legjobban megtekintett televíziós műsorok jelenleg az országban, bár az értékelések visszaestek a két évvel ezelőttihez, az Euro 2016-hoz képest, és semmi sem a Holland versenyekhez viszonyítva a nagy versenyeknél.

Az újságok és a weboldalak továbbra is tele vannak a világkupával, mivel azt gondolják, hogy nem sok holland sport újságíró érkezik Oroszországba, és a marokkói öt játékos miatt észrevehető a holland marokkókról szóló online és TV műsorok nagy száma.

Ez az első nagy bajnokság, amelyet kimaradtam az Euro 2004 óta, és ez egy furcsa élmény, ha nem vagyunk a stadionokban és az edzőtáborokban, szagoljuk a légkört és látjuk az összes nagyszerű színek, amelyeket büszkén viselnek.De a honfitársaimhoz hasonlóan továbbra is figyeltem a világkupát; Szeretem a játékokat, bár hiányozok a párt. Bart VlietstraChile

Amikor Chile a dél-afrikai és brazil világkupán volt, a legtöbb nemzeti TV-hálózat, a rádióállomások és az újságok újságírókat küldtek, hogy fedezzék őket – erre a versenyre csak két vagy három srácot küldtek míg a legtöbb hálózat Európában működő levelezőket használ.

Mindenkinek van TV-je és mindenki néz a játékokat, de a szenvedély nem ugyanaz Chile nélkül. Mondván, hogy szenvedély van két „ellenség” ellen: Szaúd-Arábia és Argentína. Juan Antonio Pizzi, a szaúdi menedzser volt Chile edzője a kvalifikációs kampány során, és sokan itt csak azért hibáztatják őt, hogy az ország nem érte el Oroszországot.Argentína viszont a két Copa America Cup kupa döntője óta riválisa, és vannak olyan dalok, amelyek arról szólnak, hogy Chile nem megy a Világkupára, így a chilei tényleg azt akarják, hogy kikerüljenek a bajnokságból.

A munkám egy játékfigyelésből áll, és megpróbálom megtalálni a kapcsolatot közöttük és Chilevel. Például, miután México 1: 0-val legyőzte Németországot, emlékezettünk arra a 7-0-os győzelemre, amelyet Chile két évvel ezelőtt a Centenario America Cup-on vezetett szembenük, és hogy mentek az e megalázkodástól e történelmi látványosságra, hogy megverték a világbajnokokat.

Súlyos, ha Chile nélkül nézzük meg a világkupát, különös tekintettel arra, hogy Gary Medel, Arturo Vidal és az Arany Generáció többi tagja számára ez volt az utolsó esély a legnagyobb színpadon való fellépésre.A sérülést inkább a német kiesés és a többi nagy csapat küzdelme fényében érezhetjük – ez lehetett a világkupánk. Legközelebb talán. Samuel Ferreiro Facebook Twitter Pinterest A Brazília általi vereség befejezte Chile azon reményeit, hogy eléri a világkupát. Fénykép: Sebastiao Moreira / EPAGhana

Évekkel azelőtt, hogy Ghána először jutott be a világkupára, 2006-ban a verseny a média megjelenését uralta az országban. Ghána szereti a labdarúgást, és sokat foglalkozunk a világkupával, függetlenül attól, hogy ott vagyunk-e vagy sem. Ebben az időben ugyanaz volt.A hallgatók mind a 64 játékhoz kommentárokat kapnak angolul és akan nyelven, az itt legszélesebb körben beszélt nyelvjárással. Számos sajtóházban a teljes online és a szociális média megjelenése szabványossá vált, és a televíziós közvetítés a legforgalmasabb. . Az oroszországi kontinens öt csapatának magas támogatása van (szégyen, hogy egyiküknek sem sikerült eljutniuk az elmúlt 16-ba), bár nem ritka, hogy sokan támogatják a második csapatot, nevezetesen Brazília, Németország vagy Argentína. . Itt is sokféle támogatást élvez Anglia.

Személyes és szakmai szinten a verseny nagyon elfoglalt volt.Szinte minden más nap élő kommentári feladatokat látom, és a közösségi médiában való jelenlétem azt jelenti, hogy én sem veszek szünetet. Gary Al-Smith Facebook Twitter Pinterest Olaszország megemészti azt a tényt, hogy nem kerülnek a világkupára a svédországi play-off vereség után. Fénykép: Luca Bruno / AP