• web(@)ifogadas.info

A webhely használati feltételei

1. Feltételek

A www.ifogadas.info webhelyről elérhető webhely elérésével Ön vállalja, hogy magára nézve kötelezőnek ismeri el a Webhely használati feltételeit, és elfogadja, hogy Ön felelős a vonatkozó helyi törvények szerinti megállapodásért. Ha nem ért egyet ezen feltételek bármelyikével, tilos hozzáférnie ehhez az oldalhoz. Az ezen a Webhelyen található anyagokat szerzői jog és védjegyjog védi.

2. Licenc használata

Engedélyezett az ifogadas.info webhelyén található anyagok egy példányának ideiglenes letöltése, csak személyes, nem kereskedelmi célú, átmeneti megtekintés céljából. Ez egy licenc megadása, nem pedig a tulajdonjog átruházása, és a licenc alapján nem teheti meg:

  • módosítsa vagy másolja az anyagokat;
  • az anyagokat bármilyen kereskedelmi célra vagy nyilvános megjelenítésre használja;
  • megkísérli visszafejteni az ifogadas.info webhelyén található szoftvereket;
  • távolítson el minden szerzői jogi vagy egyéb tulajdonjogi megjegyzést az anyagokról; vagy
  • az anyagok átvitele egy másik személyre, vagy az anyagok „tükrözése” bármely másik szerveren.

3. Jogi nyilatkozat

Az ifogadas.info webhelyén található összes anyag „ahogy van”. Az ifogadas.info nem vállal garanciát, legyen az kifejezett vagy hallgatólagos, ezért minden egyéb garanciát megtagad. Továbbá, az ifogadas.info nem vállal semmilyen kijelentést a weboldalán található anyagok felhasználásának pontosságával vagy megbízhatóságával kapcsolatban, vagy más módon az ilyen anyagokkal vagy a Webhelyre hivatkozott webhelyekkel kapcsolatban.

4. Korlátozások

Az ifogadas.info vagy beszállítói nem vállalnak felelősséget semmilyen kárért, amely az ifogadas.info webhelyén található anyagok használatából vagy felhasználásának képtelenségéből adódik, még akkor sem, ha az ifogadas.info vagy a webhely meghatalmazott képviselője értesítést kapott szóban vagy írásban, az ilyen károk lehetőségéről. Egyes joghatóságok nem engedélyezik a vélelmezett jótállás korlátozását vagy a véletlen károkért való felelősség korlátozását, előfordulhat, hogy ezek a korlátozások nem vonatkoznak Önre.

5. Átdolgozások és hibák

Az ifogadas.info webhelyén megjelenő anyagok technikai, tipográfiai vagy fényképészeti hibákat tartalmazhatnak. Az ifogadas.info nem ígéri, hogy a weboldalon található anyagok pontosak, teljesek vagy aktuálisak. Az ifogadas.info előzetes értesítés nélkül bármikor megváltoztathatja a weboldalán található anyagokat. Az ifogadas.info nem vállal kötelezettséget az anyagok frissítésére.

6. Linkek

Az ifogadas.info nem vizsgálta át a webhelyére hivatkozott összes webhelyet, és nem vállal felelősséget az ilyen hivatkozott webhelyek tartalmáért. A linkek jelenléte nem jelenti azt, hogy az ifogadas.info jóváhagyja az oldalt. A hivatkozott webhelyek használata a felhasználó saját felelősségére történik.

7. A webhely használati feltételeinek módosításai

Az ifogadas.info bármikor, előzetes értesítés nélkül felülvizsgálhatja a webhelyére vonatkozó jelen Felhasználási feltételeket. A Webhely használatával Ön elfogadja, hogy magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen Felhasználási Feltételek aktuális verzióját.

8. Irányadó jog

Az ifogadas.info webhelyével kapcsolatos bármely követelésre a hu törvényei az irányadók, tekintet nélkül a kollíziós rendelkezésekre.